Pečené brambory v alobalu s kaviárem

75 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
139 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme, osušíme, pomažeme olejem, každý zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180°C přibližně hodinu.
  • 2
    Do misky vložíme měkké máslo, přidáme kaviár, posekaný kopr, citronovu šťávu a důkladně promícháme. Horké brambory rozbalíme, rozčtvrtíme, upravíme na talíře, osolíme, každou porci dopníme lžící kaviárového másla, které položíme přímo na brambory (aby se máslo rozteklo) a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.