Pečené brambory v alobalu s kaviárem
75 min.

Ingredience
- 800gramůBrambory
- 100gramůMáslo čerstvé
- 50gramůKaviár
- 15gramůKopr čerstvý
- 8gramůSůl
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 30gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
139 mg
Postup přípravy
- 1Brambory očistíme, omyjeme, osušíme, pomažeme olejem, každý zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180°C přibližně hodinu.
- 2Do misky vložíme měkké máslo, přidáme kaviár, posekaný kopr, citronovu šťávu a důkladně promícháme. Horké brambory rozbalíme, rozčtvrtíme, upravíme na talíře, osolíme, každou porci dopníme lžící kaviárového másla, které položíme přímo na brambory (aby se máslo rozteklo) a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.