Pečené chlebíčky s rozinkami, pistáciemi a mandlemi

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
19 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme s cukrem. Smícháme mouku, sůl, prášek do pečiva, kůru, polentu, ušlehané vejce a brandy, vytvoříme těsto. Přidáme mandle, pistácie a hrozinky. Z těsta vytvoříme dva válečky.
  • 2
    Pečeme je na vymazaném plechu asi třicet minut. Oba kusy po vychladnutí nakrájíme na plátky a dopékáme ještě deset minut. Po vychladnutí podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.