Pečené filé s hráškem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
47 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé necháme částečně rozmrazit, nakrájíme na porce, které osolíme a opepříme, obalíme v mouce (lžičku mouky necháme na zahuštění hrášku) a v pánvi na rostlinném oleji po obou stranách opečeme. Vložíme do trouby předehřáté na 170 °C. Pečeme 10 minut.
  • 2
    Konzervovaný hrášek scedíme, dáme do kastrolu, přilijeme vodu, přidáme cukr, osolíme a povaříme.
  • 3
    Lžičku hladké mouky smícháme s máslem a vzniklým moučným máslem hrášek zahustíme. Chvíli povaříme.
  • 4
    Na talíře klademe porce pečeného filé, na ně navrstvíme hrášek. Podáváme přelité šťávou vypečenou z ryb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.