Pečené filé s tvarohovou majonézou

30 min.
Česká republika

Ingredience

  • majonéza
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
    • 500gramůFilé z aljašské tresky
    • 100mililitrůOlej stolní
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
50 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
107 mg
Cukr
683 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme mletou paprikou a po obou stranách opečeme na pánvi na oleji.
  • 2
    Příprava majonézy: měkký tvaroh smícháme s majonézou, osolíme, osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Nakonec vmícháme rajčatový protlak a mletou papriku.
  • 3
    Opečené porce filé upravíme na talíře a podáváme s tvarohovou majonézou.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.