Pečené hovězí maso na pivu

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hovězí kýty nakrájíme plátky, cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na kostičky.
  • 2
    Slaninu škvaříme v rendlíku, přidáme naklepané hovězí plátky, osolíme a opepříme polovinou soli a pepře, orestujeme a dusíme ve vlastní šťávě. Poté vyjmeme a potřeme hořčicí.
  • 3
    Do pekáče vymazaného máslem dáme polovinu cibule a posypeme polovinou tymiánu. Na cibuli rozložíme maso, překryjeme zbylou cibulí, osolíme, opepříme, přisypeme zbylý tymián.
  • 4
    Směs přelijeme výpekem z masa se slaninou a pivem a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.