Pečené hovězí maso s rajčaty

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na menší tenké plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme.
  • 2
    Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme sádlo, jemně nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Plátky masa poprášíme moukou, po obou stranách je opečeme na cibulovém základu a zalijeme trochou vývaru. Dále pečeme pod pokličkou.
  • 3
    Oloupaná rajčata a očištěný celer nakrájíme na nudličky, přidáme k masu a upečeme v mírně vyhřáté troubě.
  • 4
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.