Pečené hovězí s mangem
30 min.
Ingredience
- 1,8kilogramyHovězí maso přední
- 80gramůMango
- 80mililitrůOlej arašídový (podzemnicový)
- 70gramůAvokádo
- 60gramůBanány
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
37 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso posypeme pepřem a dáme v pekáčku podlité olejem péct na 15 minut při 200 °C. Maso vyjmeme a necháme 10 minut odpočinout. Poté pokrájíme na plátky.
- 2Mango omyjeme, rozpůlíme a dužinu pokrájíme na menší kousky, opepříme.Přidáme rozpůlený banán a dužinu avokáda. Zakapeme citrónovou šťávou a přidáme jako oblohu ke krvavému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.