Pečené jehněčí kotlety s mozzarellou a rajčaty

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
898 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
78 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
508 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso důkladně očistíme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Osolíme, opepříme a po kosti prořízneme tak, abychom mohli vložit rajčata a mozzarellu nakrájené na plátky. Přemístíme do zapékací mísy, poklademe bylinkovým máslem a v troubě předehřáté na 170 °C zapečeme cca 12-15 minut.
  • 2
    Po vyjmutí z trouby pokrm rozdělíme na talíře, dozdobíme čerstvou bazalkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.