Pečené kuře s česnekem a bylinkami

95 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
46 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
263 mg
Cukr
125 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené kuře osolíme a uvnitř potřeme částí prolisovaného česneku. Zbylý česnek vsuneme do dutin pod kůži. Nakonec kuře posypeme provensálskými bylinkami.
  • 2
    Pečeme v pekáči v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 75 minut.
  • 3
    Upečené kuře vyjmeme z trouby, necháme asi 10 minut odpočinout a naporcujeme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.