Pečené kvíčaly

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
133 mg
Cukr
338 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykuchané a omyté kvíčaly osolíme a do každé vložíme kuličku jalovce a kousek másla. Kvíčaly obalíme plátky slaniny a přavážeme nití.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle a zalijeme vývarem. Vložíme připravené kvíčaly, celý pepř a pečeme v troubě doměkka.
  • 3
    Upečené kvíčaly vyjmeme, šťávu zalijeme červeným vínem, dochutíme a chvíli povaříme.
  • 4
    Šťávu prolisujeme na kvíčaly a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.