Pečené morkové kosti s fíky
45 min.
Ingredience
- 200gramůFíky sušené
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 240gramůKosti hovězí morkové
- 25gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
63 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Široké morkové kosti nasekáme na silnější kolečka, fíky rozkrojíme a vydlabeme dužinu. Plech potřeme olivovým olejem, vyskládáme kosti, morek potřeme dužinou z fíků, posypeme solí, pepřem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.
- 2Kosti upravíme opatrně na talíře, aby nevypadl morek, doplníme lžící a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.