Pečeně na cibulkách a zelí

115 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
57 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném sádle.
  • 2
    Zakryjeme poklicí a dusíme 60 minut. Po 30 minutách přidáme oloupané cibulky. Ze zelí odstraníme povadlé listy a košťál. Rozčtvrtíme a necháme vařit 20 minut ve vroucí vodě. Vařené zelí nakrájíme na nudličky. Cibuli a šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Osmahneme na rozpáleném másle. Přisypeme nakrájené zelí, bobkový list a krátce povaříme. Osolíme a opepříme, podlijeme trochou šťávy z masa.
  • 3
    Maso servírujeme s oblohou ze zelí a cibulek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.