Pečeně na víně s párkem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2408 kcal
Bílkoviny
182 g
Tuky
126 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí zadní maso po vláknech protkneme párky.
  • 2
    Osolíme, opepříme, dáme do pekáče na rozškvařenou slaninu a opečeme ze všech stran. Maso vyndáme, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme strouhaný celer, vložíme maso, podlijeme vodou a přilijeme trochu vína.
  • 3
    Zakryjeme a dusíme. Během dušení podléváme polovinou vína, nebo vodou a vývarem. Maso dáme do trouby a během pečení obracíme. Měkké maso vyndáme, výpek zaprášíme moukou a vlijeme zbytek vína.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.