Pečené nové brambůrky

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Vápník
62 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nové menší brambory omyjeme a slupku odstraníme (nejlépe kartáčkem nebo drsnou houbičkou).
  • 2
    V pánvi si rozehřejeme sádlo a brambory chvíli opékáme, pak osolíme, přidáme 1-2 dl teplé vody, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka,během dušení občas promícháme.
  • 3
    Když je voda vyvařená, ještě chvíli brambory dozlatova restujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.