Pečené ovesné vločky s rajčaty
40 min.
Ingredience
- 500gramůRajčata
- 1špetkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 250gramůOvesné vločky
- 0,5hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vločky spaříme třemi šálky vody a necháme nabobtnat.
- 2Oloupaná rajčata na drobno nakrájíme a podusíme na másle spolu s posekanou petrželovou natí. Poté přidáme vločky, rozšlehaná vejce, strouhaný sýr, osolíme a řádně promícháme.
- 3Vymastíme zapékací mísu, směs do ní vložíme a upečeme.
- 4Podáváme jako přílohu k dušenému masu nebo jako samostatný pokrm se saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.