Pečené ovesné vločky s rajčaty

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vločky spaříme třemi šálky vody a necháme nabobtnat.
  • 2
    Oloupaná rajčata na drobno nakrájíme a podusíme na másle spolu s posekanou petrželovou natí. Poté přidáme vločky, rozšlehaná vejce, strouhaný sýr, osolíme a řádně promícháme.
  • 3
    Vymastíme zapékací mísu, směs do ní vložíme a upečeme.
  • 4
    Podáváme jako přílohu k dušenému masu nebo jako samostatný pokrm se saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.