Pečené paprikové lusky
25 min.
Ingredience
- 4kusyPaprika červená
- 4kusyRajčata
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6gramůProvensálské koření
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Papriky celé opečeme nasucho v troubě asi 8 minut. Zbavíme je slupky, rozřízneme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na slabší proužky.
- 2Rajčata pokrájíme na silnější plátky a zprudka orestujeme na pánvi s rozpuštěným máslem.
- 3Na dezertní talířky upravíme kopeček proužků paprik, kolem obložíme plátky rajčat, osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením.
- 4Podáváme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.