Pečené paprikové lusky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky celé opečeme nasucho v troubě asi 8 minut. Zbavíme je slupky, rozřízneme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na slabší proužky.
  • 2
    Rajčata pokrájíme na silnější plátky a zprudka orestujeme na pánvi s rozpuštěným máslem.
  • 3
    Na dezertní talířky upravíme kopeček proužků paprik, kolem obložíme plátky rajčat, osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením.
  • 4
    Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.