Pečené parmice s bramborami a rajčátky

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
121 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané ryby omyjeme, osušíme, po stranách i uvnitř potřeme hrubou solí a poklademe větvičkami majoránky.
  • 2
    Oloupané brambory povaříme cca 3min v osolené vodě, slijeme a orestujeme na rozpáleném oleji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky.
  • 3
    Plech vyložíme pečicím papírem, pokapeme vínem, rozložíme na něj ryby, přidáme opečené brambory a pečeme 20min v troubě předehřáté na 200C. Poté přidáme cherry rajčátka, ochutíme je solí, pepřem, majoránkou a pečeme ještě 5min.
  • 4
    Hotové ryby i se zeleninou rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.