Pečené sladké brambory s mořskou solí

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 230 stupňů a plech potřeme olejem.
  • 2
    Vydrhnuté sladké brambory ve slupce rozkrojíme podélně a z každé poloviny nařežeme ještě na 3-5 klínků. Ty potom položíme na potřený plech, popepříme, posolíme a vložíme do trouby. Pečeme asi 20 minut dokřupava. V polovině pečení obrátíme klínky spodem navrch.
  • 3
    Po upečení posypeme brambory hrubou mořskou solí a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.