Pečené telecí nudličky s lilkem

25 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso si připravíme tak, že ho vypereme, osušíme v utěrce a nakrájíme na menší nudličky nebo kousky. Maso vložíme do marinády z ústřicové a rybí omáčky.
  • 2
    Potom si připravíme lilky, které rozkrájíme na kolečka. Kolečka lilku posolíme a necháme v misce chvíli vypotit. Lilek tak ztratí svou nahořklou chuť. Potom lilky osušíme a můžeme je krájet na menší kousky nebo nechat kroužky.
  • 3
    Na jedné polovině rozpáleného oleje několik minut smažíme maso. Potom ho vyndáme z pánve ven.
  • 4
    Na druhé polovině oleje rychle osmahneme lilky, které ochutíme kari pastou, sezamem a zalijeme vývarem. Škrobovou moučku Solamyl rozmícháme s malým množstvím vody a tím celou směs zahustíme.
  • 5
    Nakonec do této směsi vložíme zpět maso a přidáme bazalku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.