Pečené telecí plátky
45 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí kýta
- 2špetkyPepř černý mletý
- 20gramůŠunka dušená
- 10gramůOlej rostlinný
- 10gramůKřen
- 20gramůSýr Eidam cihla 30%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
240 mg
Vápník
83 mg
Postup přípravy
- 1Dva telecí plátky z kýty osolíme, opepříme a naklepeme. Na každý plátek položíme plátek šunky a sýra. Přesypeme jemně strouhaným křenem a zabalíme do alobalu, který jsme potřeli olejem. Vložíme na plech vyložený pečícím papírem a v troubě předehřáté na 150 °C pečeme dvacet minut, poté teplotu zvýšíme na 200 °C a pečeme, dokud maso není měkké. Podáváme s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.