Pečené vepřové kotlety na pomerančích

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety po obou stranách osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Z jedné strany je posypeme polovinou cukru.
  • 2
    Kotlety urovnáme do pekáče pocukrovanou stranou dolů a poklademe kolečky pomerančů, které jsme předem oloupali a zbavili bílé slupky. Podlijeme pomerančovou šťávou, mírně osolíme, opepříme a posypeme zbylým cukrem.
  • 3
    Pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů Celsia a kotlety pečeme asi 35 minut za občasného potírání šťávou.
  • 4
    Upečené kotlety upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.