Pečené vepřové na celeru

80 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme celer a nastrouháme na struhadle. V hluboké pánvi rozpustíme máslo a celer orestujeme. V širokém hrnci osmažíme na rozpáleném oleji nadrobno nakrájenou cibuli, postupně přidáme na plátky nakrájené maso a opečeme z obou stran. Osolíme, opepříme, přidáme orestovaný celer, vodu a dusíme přikryté, dokud maso není měkké. Podle potřeby podléváme vodou. V misce rozšleháme vejce s citronovou šťávou a vlijeme do už odstaveného hrnce k masu. Promícháme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.