Pečené vepřové na víně a koření

335 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
48 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koriandr rozdrtíme, maso nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka.
  • 2
    Smícháme cukr, sůl, pepř a koriandr. Směs vetřeme do masa a necháme ho marinovat čtyři hodiny.
  • 3
    Na 40 ml oleje maso osmahneme dozlatova, pak ho dáme do pekáče. Do pánve místo něj vložíme zbytek oleje a kolečka cibulí, které osmažíme dozlatova. Přidáme víno, sůl, pepř a chvíli povaříme.
  • 4
    Pak maso zalijeme cibulovou směsí a zakryté ho pečeme v troubě asi hodinu doměkka.
  • 5
    Na talíři ho ozdobíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.