Pečeně z divočáka

165 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
121 mg
Cukr
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuličky jalovce rozdrtíme, smícháme se solí, majoránkou, pepřem, poté směsí důkladně potřeme maso, nakrájené na plátky. Pečeme v troubě a pravidelně obracíme, aby se opeklo z obou stran. Po celou dobu pečení maso pravidelně podléváme vývarem, aby se nepřichytilo. Pečeme 2 - 2,5 hodiny při teplotě 200 stupňů, dokud není maso měkké, avšak uvnitř stále ještě narůžovělé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.