Pečeně z divočáka
165 min.
Ingredience
- 250mililitrůVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaJalovec
- 1lžičkaMajoránka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 800gramůKančí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
121 mg
Cukr
10 mg
Postup přípravy
- 1Kuličky jalovce rozdrtíme, smícháme se solí, majoránkou, pepřem, poté směsí důkladně potřeme maso, nakrájené na plátky. Pečeme v troubě a pravidelně obracíme, aby se opeklo z obou stran. Po celou dobu pečení maso pravidelně podléváme vývarem, aby se nepřichytilo. Pečeme 2 - 2,5 hodiny při teplotě 200 stupňů, dokud není maso měkké, avšak uvnitř stále ještě narůžovělé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.