Pečené žebírko s párky
40 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 25dekagramůPárky jemné
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůVepřová žebra
- 8dekagramůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
72 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
54 mg
Cukr
5 mg
Postup přípravy
- 1Žebírka na kraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji spolu s párky nakrájenými na kolečka.
- 2Žebírka i párky vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
- 3Zalijeme vodou, zaprášíme paprikou, přidáme několik kapek worcesteru a povaříme.
- 4Rozdělíme na talíře, žebírka poklademe párky a přelijeme výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.