Pečené žebírko s párky

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
    • 25dekagramůPárky jemné
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 600gramůVepřová žebra
    • 8dekagramůOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
72 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
54 mg
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka na kraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji spolu s párky nakrájenými na kolečka.
  • 2
    Žebírka i párky vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
  • 3
    Zalijeme vodou, zaprášíme paprikou, přidáme několik kapek worcesteru a povaříme.
  • 4
    Rozdělíme na talíře, žebírka poklademe párky a přelijeme výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.