Pečení ježdíci
40 min.
Ingredience
- 600gramůJeždík
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
476 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté ježdíky osolíme, opepříme a poklademe oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí. Necháme chvíli uležet. Potom ježdíky obalíme v hladké mouce a spolu s cibulí urovnáme do pekáčku nebo do zapékací mísy. Navrch položíme vločky másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.