Pečení sledi s bramborami

55 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sledě podélně rozkrojíme, vykostíme, nakrájíme na kousky a osolíme.
  • 2
    Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme sledě a vše vložíme do vymaštěného pekáče. Přelijeme ušlehanými vejci, navrch položíme plátky chleba namočené v mléce, na ně dáme oloupané, nastrouhané jablko.
  • 3
    Nakonec vše překryjeme bramborovou kaší a posypeme strouhankou.
  • 4
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.