Pečený hermelín

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vyložíme pečicém papírem.
  • 2
    Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort. Cibuli, očištěnou papriku, rajčata a salám nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli, papriku, rajčata a salám rozdělíme na osm částí.
  • 3
    Spodní díl hermelínu potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu, cibule papriky a rajčete. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Přiklopíme druhým plátkem hermelínu, potřeme kečupem, poklademe plátky papriky, cibule, salámu a rajčete. Osolíme a opepříme.
  • 5
    Přiklopíme vrchní díl hermelínu, spíchneme párátky a klademe na plech.
  • 6
    V troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 7-10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.