Pečený hermelín
25 min.

Ingredience
- 4kusySýr Hermelín (Camember, Encián)
- 100gramůŠunkový salám
- 2kusyRajčata
- 1kusPaprika zelená
- 1kusCibule
- 2lžíceKečup ostrý
- 4lžíceHořčice plnotučná
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Plech vyložíme pečicém papírem.
- 2Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort. Cibuli, očištěnou papriku, rajčata a salám nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli, papriku, rajčata a salám rozdělíme na osm částí.
- 3Spodní díl hermelínu potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu, cibule papriky a rajčete. Osolíme a opepříme.
- 4Přiklopíme druhým plátkem hermelínu, potřeme kečupem, poklademe plátky papriky, cibule, salámu a rajčete. Osolíme a opepříme.
- 5Přiklopíme vrchní díl hermelínu, spíchneme párátky a klademe na plech.
- 6V troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 7-10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.