Pečený jehněčí hřbet s mátou

145 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
42 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
66 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý jehněčí hřbet osolíme, opepříme a upečeme na sádle za stálého podlévání dorůžova.
  • 2
    Během pečení si uvaříme omáčku. Uvaříme s octem jednu lžíci nasekané máty, přidáme cukr, sůl a pepř.
  • 3
    Procedíme ji přes ubrousek nebo jemné síto, přidáme druhou lžíci nasekané máty a necháme vychladnout.
  • 4
    Pečené jehněčí podáváme na nahřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.