Pečený kapr na másle

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
36 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
102 mg
Cukr
243 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra vykucháme, zbavíme kůže, umyjeme, naporcujeme a namočíme do mléka s kmínem na 30 minut. Potom ho vyndáme z mléka, osušíme, osolíme a na oleji z obou stran opečeme. Opečené porce ryby naskládáme na máslem vymazaný pekáč. V misce rozkvedláme vejce, přidáme jemně nastrouhaný sýr, pepř a touto směsi zalijeme kapra na pekáči. Vložíme do horké trouby a 10 minut zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.