Pečený kapr po cikánsku

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
41 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z kapra nasolíme, pokapeme citronem a necháme na tácu uležet. Mezitím si připravíme zeleninu, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, ostatní zeleninu na slabé proužky. Porce kapra rozložíme na tenké plátky másla na dně pekáče, na kapra rozložíme kolečka cibule a na vršek poklademe zeleninu a klobásu na kolečka. Poprášíme paprikou, posolíme a posypeme kostičkami slaniny. Pečeme 30 minut ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.