Pečený kapr špikovaný slaninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
453 mg
Cukr
141 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na hranolky, česnek prolisujeme. V misce promícháme papriku s moukou.
  • 2
    Filety kapra nakrájíme na porce a uděláme do každé několik zářezů, které vyplníme slaninou. Kapra osolíme, potřeme česnekem a obalíme v paprikové mouce. Rybu smažíme v tuku z každé strany asi minutu. Osmaženou rybu přeložíme do pekáče a v troubě předehřáté na 180°C pečeme zhruba 7 minut.
  • 3
    Jako přílohu k rybě volíme např. bramborový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.