Pečený králík

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
453 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytého a odblaněného králíka proložíme plátky slaniny a osolíme.
  • 2
    Zbylou slaninu vyškvaříme, přidáme máslo, nakrájenou cibuli,
  • 3
    králíka opečeme po obou stranách a podléváme, pečeme do růžova.
  • 4
    Výpek zahustíme kouskem másla a moukou, kterou po částech zavaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 3. 10. 2015
Pečený králík
Králík byl dobrý. Šťavnatý díky slanině. Pekla jsem 70 min na 200 stupňů pod pokličkou a dalších 10 min bez pokličky 🙂