Pečený losos s fenyklem
20 min.
Ingredience
- 20mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 700gramůLosos - filety
- 400gramůFenykl obecný
- 0,5lžičkaPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
26 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
40 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejprve v hmoždíři nahrubo rozdrdíme pepř a posypeme jím fenykl nakrájený na kostičky a plátky lososa. Ochucený fenykl orestujeme krátce, cca 1min na rozpáleném oleji. Na pečící papír rozložíme lososa a fenykl, osolíme, zakryjeme dalším pečícím papírem, po stranách uzavřeme a pečeme v troubě předehřáté na 200C 10-12min.
- 2Po vyjmutí balíčky rozbalíme, filety rozdělíme na talíře a podáváme spolu s pečeným fenyklem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.