Pečený ovocný koláč

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
988 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
64 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
11 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drobenka: Do misky dáme na kostky nakrájené máslo, přidáme mouku a cukr, rukou vypracujeme drobivou hmotu - drobenku.
  • 2
    Rebarboru, jahody očistíme, umyjeme, nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme očištěné a umyté ostružiny, promícháme s hnědým a vanilkovým cukrem a vysypeme na pečící máslem vymaštěný plech. Posypeme drobenkou a v předehřáté troubě pečeme přibližně 30 minut.
  • 3
    Upečený koláč vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Vychladlý porcujeme na dezertní talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.