Pečený pstruh s česnekem

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
38 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
89 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy vykucháme, omyjeme a potřeme šťávou z citronu. Osolíme, okmínujeme a do každého vložíme větší kuličku utřenou z másla a česneku.
  • 2
    Obalíme v mouce a vložíme na část rozpuštěného másla do předem vyhřáté trouby.
  • 3
    Pstruhy opečeme po obou stranách.
  • 4
    Upečené servírujeme na teplé talíře, ozdobíme kolečkem z citronu a plátkem másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.