Pečený pstruh s cibulí a karotkou

65 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
43 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné pstruhy podélně rozkrojíme, odstraníme páteře a každou polovinu rozkrojíme napříč. Osolíme, opepříme a urovnáme do olejem vymaštěného pekáče.
  • 2
    Na každou porci pstruha dáme plátek cibule a půlku karotky. Přelijeme zbylým olejem a posypeme koprem. Pečeme asi 40 minut ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Po dopečení slijeme vypečenou šťávu do pánve a na mírném ohni do šťávy zvolna vmícháme lehce našlehané žloutky. Mícháme asi 3 minuty do zhoustnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.