Pečený sleď
23 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 8kusůTymián čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůSleď čerstvý
- 125mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
49 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
14 g
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené sledě pokapeme citronovou šťávou, do břišních dutin jim vložíme vždy snítku tymiánu. Ryby obalíme v osolené a opepřené mouce, v pánvi na rozehřátém oleji opékáme ryby z každé strany přibližně 4 minuty do zlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.