Pěna se svatojakubskými mušlemi

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
900 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyloupané svatojakubské mušle smícháme v míse s tvarohem. Přidáme čerstvé žloutky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh, který zlehka vmícháme do směsi.
  • 3
    Směs potom rozdělíme do 4 zapékacích formiček. Vaříme v páře 15 minut.
  • 4
    Po uvaření pěnu vyklopíme z formiček a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.