Pěna z králičích jater

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
619 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra, opepříme, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka.
  • 2
    Vychladlá játra umeleme, osolíme, promícháme s mlékem a s drobně nasekanou petrželkou - vytvoříme pěnu.
  • 3
    Pěnu zabalíme jako roládu do alobalu a vychladíme.
  • 4
    Studenou pěnu nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.