Pěna z kuřecích jatýrek

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
49 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme na kostičky pokrájenou slaninu, kuřecí játra, pokrájenou šalotku a posekanou petrželku. Osolíme a opepříme. Opékáme 5 minut a stáhneme z ohně. Přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Přilijeme smetanu a šlehačem vyšleháme do pěny.
  • 2
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.