Pěna z tresky

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
66 mg
Cukr
57 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrové tresčí maso z filetů umeleme, osolíme, opepříme, vmícháme sníh ze dvou bílků a dobře promícháme. Dáme do ledničky na půl hodiny.
  • 2
    Poté vmícháme do směsi opatrně smetanu a připravíme formičky. Vnitřky formiček vyložíme plátky lanýžů a naplníme tresčí nádivkou. Formičky vložíme do většího hrnce s trochou vody, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 30 minut. Pěnu z formiček vyklopíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.