Pěna z tuňáka
20 min.
Ingredience
- 120gramůTuňák v oleji
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
903 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
78 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
80 mg
Vápník
150 mg
Postup přípravy
- 1Maso z tuňáka rozmačkáme vidličkou, přidáme hořčici, pepř, sůl a vše třeme asi 5 minut.
- 2Potom po částech přimícháme ušlehanou smetanu a necháme v chladu ztuhnout.
- 3Pěnu plníme do trubiček nebo šátečků z lístkového těsta nebo do vydlabaných půlek rajčat a paprik.
- 4Tuňákovou pěnu můžeme připravit také v mixéru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.