Pěna z tuňáka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
903 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
78 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
80 mg
Vápník
150 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z tuňáka rozmačkáme vidličkou, přidáme hořčici, pepř, sůl a vše třeme asi 5 minut.
  • 2
    Potom po částech přimícháme ušlehanou smetanu a necháme v chladu ztuhnout.
  • 3
    Pěnu plníme do trubiček nebo šátečků z lístkového těsta nebo do vydlabaných půlek rajčat a paprik.
  • 4
    Tuňákovou pěnu můžeme připravit také v mixéru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.