Pěna z tuňáka s červenou ředkvičkou
15 min.
Ingredience
- 150gramůŽervé
- 100gramůOlivy bez pecky
- 2kusyChilli paprička zelená
- 150gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika červená
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1kusCitrony
- 300gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 150gramůŘedkvička
- 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
926 mg
Postup přípravy
- 1Zelenou a červenou papriku spolu s chilli papričkami nakrájíme na malé kousky, dáme je do misky, přidáme tuňáka, vlijeme smetanu, přisypeme olivy, nasekanou petrželovou nať, ještě vložíme na kostky nakrájené máslo, žervé, ponorným mixérem všechny suroviny rozmixujeme na hladkou pěnu. Tu dochutíme solí, pepřem, podle vlastní chuti vymačkanou šťávou z 1 citronu, důkladně promícháme a pěnu odložíme do lednice odpočinout a ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.