Pěna z tuňáka s červenou ředkvičkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
926 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelenou a červenou papriku spolu s chilli papričkami nakrájíme na malé kousky, dáme je do misky, přidáme tuňáka, vlijeme smetanu, přisypeme olivy, nasekanou petrželovou nať, ještě vložíme na kostky nakrájené máslo, žervé, ponorným mixérem všechny suroviny rozmixujeme na hladkou pěnu. Tu dochutíme solí, pepřem, podle vlastní chuti vymačkanou šťávou z 1 citronu, důkladně promícháme a pěnu odložíme do lednice odpočinout a ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.