Pěna ze pstruha a sýra
20 min.
Ingredience
- 175gramůPstruh
- 90gramůMáslo čerstvé
- 90gramůSýr tavený smetanový
- 1,5lžíceCitronová šťáva
- 1kusCitrony
- 1lžičkaOlej slunečnicový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusKopr čerstvý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
30 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Pstruha zbavíme kůže a kostí, vyšleháme s máslem, sýrem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Dáme do olejem vymazaných formiček na cca 2 hodiny vychladit. Vyklopíme a zdobíme kousky citronu a kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.