Pěna ze pstruha s rybí omáčkou

95 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
20 mg
Cukr
724 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety omyjeme, osolíme, opepříme.
  • 2
    Maso obereme a rozmačkáme na kaši, přidáme vejce, žloutky, 250 ml smetany a mléko. Dobře promícháme a kaši propasírujeme přes sítko.
  • 3
    Zapékací mističky vytřeme máslem a naplníme pěnou.
  • 4
    Pečeme ve vodní lázni, zakryté alobalem 40 minut při 165 °C.
  • 5
    Rybí vývar smícháme s vínem a uvedeme k varu, přilijeme smetanu a přidáme máslo.
  • 6
    Pečenou pěnu servírujeme přelitou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.