Pěna ze zvěřiny
0 min.
Ingredience
- 1decilitrŽelatina
- 1lžíceBrusinky
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůSrnčí plec
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 0,5decilitrVíno madeira
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1227 kcal
Bílkoviny
179 g
Tuky
44 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
908 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Pečené maso ze zvěřiny umeleme najemno, zašleháme šťávu ze zvěřiny, víno, tekutý aspik, prolisované brusinky, koření a nakonec šlehačku.
- 2Přendáme do formy vylité studeným aspikem.
- 3Necháme ztuhnout, vyklopíme a nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.