Pěna ze zvěřiny s křenem
20 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceMarmeláda rybízová
- 300gramůSrnčí maso pečené
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1špetkaJalovec
- 1lžíceKečup
- 2špetkySůl
- 1lžíceKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
160 mg
Vápník
5 g
Postup přípravy
- 1Změklé máslo ušleháme s rybízovou marmeládou, vmícháme maso ze zvěřiny, které jsme umleli. Zašleháme kečup, jemně ustrouhaný křen, sůl a koření.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.