Penne s kedlubnou a parmezánem

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody.
  • 2
    Kedlubny oloupeme, odřízneme dřevnaté části a zbylé nakrájíme na slabší krátké nudličky.
  • 3
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a máslo, přidáme nakrájené kedlubny a za stálého míchání smažíme do poloměkka. Pak přilijeme 1 dl vody z těstovin, přidáme pesto a dochutíme pepřem a solí.
  • 4
    Uvařené těstoviny slijeme přes síto, necháme okapat, přidáme je do pánve ke kedlubnám a důkladně promícháme.
  • 5
    Směs rozdělíme na servírovací talíře, posypeme nastrouhaným parmezánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.