Penne s krevetami a pernodem
35 min.
Ingredience
- 200mililitrůSmetana čerstvá ke šlehání
- 250mililitrůVývar rybí
- 350gramůTěstoviny penne
- 40mililitrůPernod
- 225gramůKrevety tygří - loupané
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
3 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
56 mg
Postup přípravy
- 1Smetanu a rybí vývar vložíme do hluboké pánve a uvedeme do varu. Za stálého míchání vaříme při mírné teplotě 15 minut, až se tekutina vyvaří na polovinu. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
- 2Do smetanové omáčky přidáme pernod a krevety, podle potřeby osolíme a opepříme. Krevety mírně prohřejeme. Těstoviny přelijeme omáčkou, přidáme kopr a důkladně promícháme. Podáváme posypané trochou nakrájeného kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.