Penne s krevetami a pernodem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
3 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smetanu a rybí vývar vložíme do hluboké pánve a uvedeme do varu. Za stálého míchání vaříme při mírné teplotě 15 minut, až se tekutina vyvaří na polovinu. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
  • 2
    Do smetanové omáčky přidáme pernod a krevety, podle potřeby osolíme a opepříme. Krevety mírně prohřejeme. Těstoviny přelijeme omáčkou, přidáme kopr a důkladně promícháme. Podáváme posypané trochou nakrájeného kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.